❤ Shawl Kuning & Tudung Bawal Untuk Umi & Insyirah ❤

May 28, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah ..semalam dapat kuar shopping kejap ..Walaupon sekejap dapatla jenguk2 kat satu butik tu ..Ala nama lupa la pulak ..kat situ semua comel2 cantik2 jer tudung dan shawl yang di jual ..Harga pon berpatutan dan jurujual kat butik tu comel sangattt ..hehehe kata Insyirah laaaa.. 

Rambang mata la jugak sebab semua cantik2 ..Tapi Lya beli tiga jer untuk di sesuaikan dgn baju raya nanti ..Satu kuning dan dua pink ala2 purple gitu .. Ni kali kedua beli tudung untuk raya ..Baru2 ni Lya dah belikan dua shawl untuk Insyirah ... Lepas ni ada lagi nak kena beli sebab baju2 casual untuk Insyirah ... Lya belum beli lagi... 

Oleh kerana baju Lya & Insyirah lebih kurang warnanyerr jadi Lya beli tudung bawal warna ala2 pink ungu tu dua helai ..Boleh la pakai sedondon nanti ... First time ni Lya beli tudung sama warna ngan Insyirah ..Biasa kalau beli tudung mmg lain2 ..tapi kali ni saja nak pakai sama la pulak ..Nampak cam cantik jer ....Adakah akan nampak seperti BORIA nanti ... hahahahahaha ..


Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

  1. Borialah lalalaa~ baru nampak anak beranak sedondon gitu. Hehehee..

    ReplyDelete
  2. nampak cantikla kak..wahhs edondon la nie

    ReplyDelete
  3. Wah... Cantik.. Kuning menceriakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe festime pkai kuning ni Maria..

      Delete
  4. wahh sedondon la umi dengan kakak ye..hihi.. anis dulu penah sedondon baju dengan mak.. meriah tu sebab kite sorang je anak pompuan kan.. mcm insyirah..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la Insyirah pon sorg jer pompuan hehehe..

      Delete
  5. Raya tak lama lagi ni...eloklah beli sikit-sikit dulu.

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Dah start beli sikit2 Ty ..Senang nanti tak yah nak gaduh2 lagi ..

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.