❤ Komen Aku Yang TERPanjang Dalam Sejarah Blogging ❤

May 22, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah berkesempatan menulis lagi arini ...Nak tulis pasal apa ntah tetiba jer mood sepoi2 bahasa jer petang ni ..

CAKAP PASAL KOMEN KAT BLOG ..hEHEHEE arini Lya join satu contest petang ni la joinnyer .
Tuan punya blog namanya Ada Abdullah.Contest dia ni nak kita komen atau bagi cadangan untuk blog dia.
 
Lya kalau bab2 komen bila orang dah suruh serta dapat kebenaran mmg laju la komen hingga tak ingat dunia. Bersungguh sangat komen .. huhuhu...

SEBAB TUAN PUNYA BLOG DAH SURUH KOMEN PASTU TAKDER LIMIT NAK KOMEN BERAPA PATAH KATA ..hAHAHA KOTAK KOMEN AdA DAH JADI CAM SATU ENTRI LA PULAK ...


Waaa tetiber raser bersalah la pulak ...takper ker takpe ker komen panjang berjela2 camtu ..
Kira takper jer la kan ..tak reti la nak pendekkan sebab kita mmg suka bab2 menulis tanpa sedar nie ..Bila dah tulis mak aiii tak ingat dah tu blog orang upernyerr ...Mintak maaf mintak ampun ya tuan punya blog .. Ada Abdullah 


P/s : Nanti kalau nak suruh komen bagi patah perkataan yer ..kuakuakua !!!


Artikel Menarik yang Lain

27 sang pencerita

  1. Wah panjang yg amat kak Hehehe..lya tak pernah lagi komen sepanjang akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe punya la panjang berjela2 Kak Lya komen cer tgk byk betul silap tulis ..hehehe yg penting takder editing kat situ maknanya ikhlas ler tu masa komen ..Ya tak Lya ???

      Delete
  2. Hehe. Kak Lya.. Memang semangat bagi komen tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la komen tak ingat org dah ni hahahaha ..Meh join Efa join komen ..

      Delete
  3. wow... banyaknyee kak lya..hihi.. nie betul2 bagi komen nie.. terbaik la kak lya..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehee ni org panggil terlebih ni Anis

      Delete
  4. Replies
    1. Ggih eaaa hehee ..boleh la kategori gigih nie ..

      Delete
  5. saya setuju bab verification code tu.
    rasanya macam malas nak komen tapi bila pikir dah tulis komen jadi enter jela

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Arz ..dah kita best2 komen tetiba kuar benda alah tu hilang mood kejap ..
      tapi dah komen teruskan ajer laa.

      Delete
  6. hahaha, takpe.. oke jer.. seronok baca komen orang panjang-panjang ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronok takpe jgn ada yg marah sudaaaaaaa

      Delete
  7. mak oiiiii...panjangnyaaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu tu la tak sedarr ni tak sedarr hahaha

      Delete
  8. Kalau zumal, sesiapa nak komen panjang mana pun tak apa... Seronok baca komen terutama tentang diri kita dan blog kita.. Komen tu selalunya dapat beri kita cadangan untuk menambahbaik blog kita dan sebagainya... Kita patut berterima kasih pada pengomen kat blog kita kerana ia adalah salah satu cetusan dari hati pembaca blog kita tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. STUJU ...Oooo patut ler arini komen punya la panjang kat sini eaaa hahahaha..pasni kena terjah kena komen panjang2 la yer ..jgn komen ciput2 jer tak puas ati nak baca ..komen jgn tak komen ..

      Delete
  9. dah org suruh komen kan.hehe
    rasanya blogger tu xkan marah la.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bab2 komen ni tetiber jer terpanjang tanpa kita sedar la CT

      Delete
  10. Niat sis untuk tolong.. mesti dia pun faham..

    ReplyDelete
  11. bagi saya komen yang membina tidak ada masalah kalau panjang

    anda telah ditag dalam segmen The Liebster Award By syukurnyasihat.blogspot.com

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-by-mycheritacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq terjah ..Ala Lya ditag ker ?? Hehehe tq ingat Lya ..
      Baru2 ni ada seorang blogger lg yg tag Lya tapi Lya tak ingat dah saper dan soalan dia masih tergantung tak berjawap sebab Lya tak ingat blogger mana huhuhuhuhu ....

      Delete
  12. yeahhh..komen ke 4 tuh sokong!!
    eh yg lain pon sokong jgak..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kuat sungguh bab2 sokong ni hahahaha ...
      Tq Husna singgah sini lagi ..

      Delete
  13. Replies
    1. Huhuhu terlebih ni ralit sangat duk menaip tak ingat dahh huhuhu

      Delete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..