❤ Jom Join Snap A Selfie With Staedtler ❤

May 17, 2014


Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hai hai hai .Ni dia dah datang dah..dah datang dah...Untuk sahabat Lya yang suka sgt SELFIE tu meh lerr join contest Staedtler nie .. Lya ingat2 nak join jugak nak masukkan anak2 jer Umi tak suka la nak selfie2 ni.

JOM SELFIE DENGAN STAEDTLER 

Kini ada alasan yang baik untuk anda ber ‘selfie’ 
Luahkan kreativiti anda dalam bentuk gambar. Ambil ‘Selfie‘ dengan STAEDTLER dan anda berpeluang 
membawa pulang ganjaran yang menarik! Peraduan ini dibahagi kepada tiga tema: 

Tema 1: Ambil Selfie dengan Pen & Pensel STAEDTLER (5 Mac – 5 Mei 2014) 
Tema 2: Ambil Selfie dengan Pensel Warna & Krayon STAEDTLER (6 Mei – 30 Jun 2014) 
Tema 3: Ambil Selfie dengan Penyerlah, Penanda & Pemadam STAEDTLER (1 Julai – 31 Julai 2014) 

Bagi setiap tema, STAEDTLER akan memberi 15 set alat tulis Inspirasi Anda kepada pemenang. ‘Selfie’ paling kreatif daripada setiap tema akan menerima ganjaran sebanyak RM1,000. 

Ya, betul, ‘Wang Tunai Satu Ribu Ringgit Malaysia’
  

 Ambil bahagian dengan mengikut langkah-langkah yang mudah ini: 

1. Ambil ‘Gambar Sendiri’ dengan mana-mana produk STAEDTLER dengan menggunakan telefon pintar dan/kamera. 
2. Muat naik imej ke Peti Facebook STAEDTLER Malaysia; atau 
3. Muat naik imej ke Instagram dengan # yourinspiration STAEDTLER Malaysia; atau 
4. Muat naik imej melalui laman sesawang STAEDTLER Malaysia di www.staedtler.com.my/snapaselfie 
5. Pastikan anda masukkan butiran yang penting seperti: 
 NAMA, UMUR, NOMBOR TELEFON, E-MEL dan ALAMAT 
6. Kempen dibuka kepada SEMUA rakyat Malaysia 
7. Peserta berumur di bawah 18 tahun mesti mendapat kebenaran ibu bapa/penjaga untuk menyertai 
8. Tempoh peraduan: 5 Mac - 31 Julai 2014 

CONTOH PENYERTAAN YANG BERJAYA ....

Artikel Menarik yang Lain

16 sang pencerita

  1. menarik hadiah tu kak lya...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik sgt2 nak2 adiah UTAMA tuk setiap kategori tu ,...

      Delete
  2. wahh...saya memang tak boleh bab2 selfie nie..hahaha...tapi nak kena be creative laa plak kan??tapi sib baik tempoh penyertaan dia lama lagi..insyallah kalau berkesempatan nanti boleh laa join..heheheh

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe join jer kalau tak nak join tuk diri sendiri boleh jer letak anak2 sedara ker anak jiran ker hahhahaa ..

      Delete
  3. Hehe.. Suka berselfie..tpi mls nk tyang.. Hehe.. Malu..

    ReplyDelete
  4. wahh menarik ni.. kena join jugak ni

    ReplyDelete
  5. Wow menarik nie Lya... Nanti zumal pun nak join la :))

    ReplyDelete
  6. Hadiah dia mantap! Tapi sayangnya saya tak suka berselfie la pulok...xpandai beraksi depan kamera ni...

    ReplyDelete
  7. Bestnya.....Akif join la,,,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la ingat nak masukkan Akif Ty ..tgk la dulu camner no idea la sekarang ni huhuhu..

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.