❤ Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih ❤

May 20, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah petang ni Lya berkesempatan join satu lagi Giveaway yg dikelolakan oleh blogger
Elih J. pemilik blogpancingelih... Jom sama2 kita support rakan blogger kita !!

Citer sikit la pasal blog ni ya ..Hehehe blog pancing nie ..Lya ni bukan kaki pancing maklumla perempuan tapi takper la alang2 dah join Giveaway ni Lya citer sikit mengenai blog nie ..

Blog ini banyak memaparkan cerita tentang aktiviti memancing ,cara2 memancing dan juga tips mengenai memancing serta lokasi memancing ..Jadi kalau rasa anda suka memancing boleh la terjah blogpancingelih ni.Boleh dapat info berguna disini bagi kaki2 pancing di luar sana...


Syarat-syarat penyertaan:

  1. Mestilah mempunyai blog/website dan akaun Google+.
Tugasanya tersangatlah mudah, nak join sila ikuti langkah-langkah dibawah ini:
  1. Buat satu entry bebas yang bertajuk "Giveaway RM300 By Blog Pancing Elih".
  2. Follow blog ini dan Follow Google+ saya. 
  3. Letakkan banner giveaway diatas. Dan, link kan ke entry ini. 
  4. Jangan lupa tinggalkan link entry anda di ruangan komen giveaway.
Pemilihan pemenang:

Pemilihan pemenang akan ditentukan 100% oleh uncle Random.org. So, kebarangkalian untuk anda semua menang adalah adil dan saksama.

Hadiah-Hadiah Giveaway:

Hadiah-hadiah yang bakal dimenangi adalah seperti berikut;
  • Tempat Pertama: 1 X RM100
  • Tempat Kedua: 1 X RM60
  • Tempat Ketiga: 1 X RM40
  • Hadiah Saguhati: 5 X RM20
 Ok. Mudah kan?

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 04 Jun 2014. Jika penyertaan kurang daripada 100 orang, mungkin giveaway akan dilanjutkan, bagitau kawan-kawan yang lain biar giveaway ini tamat tepat pada tarikh ini.


Artikel Menarik yang Lain

48 sang pencerita

  1. Terima kasih sudi join :) sila semak link blog awak di pautan Peserta Giveaway, All The Best!

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen yang sama... jgn lupa dtg blog kita ehhh

    http://aisyahambris.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  3. hi.. dtg blogwalking dr segmen yg sama.. gudluck! jemput follow&singgah ke blog saya juga.. =) http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal...ahkak pun join segmen yg sama

    http://eryati.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal juga ya dari Lya buat ahkak gojes
      Tq singgah ..

      Delete
  5. semoga sama2 berjaya...dari GA yang sama..hehehe..:-)
    halimatussaadiah-itus.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. salam.. jalan2 sini dari segmen yg sama :) good luck

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama :)

    Btw jemput join giveaway fiqa dengan hanya 3 syarat mudah,
    jadi jangan lepaskan peluang untuk merebut hadiah menarik yang ditawarkan!
    Top Refferal bakal membawa pulang hadiah album Infinite Last Romeo [official original album], Cabutan bertuah pula mencari seramai 16 pemenang untuk merebut hadiah seperti MP3 shuffle, Infinite Replica Jersey, Notebook, Infinite Key Holder, Infinite badges dan topup!

    Giveaway ini berlansung selama sebulan iaitu dari 15 May sehingga 15 Jun 2014.
    Jom sertai sekarang sebelum terlambat!

    INFINITE LAST ROMEO GIVEAWAY BY FIQA NSZ

    ReplyDelete
  8. salam

    saya join juga

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  9. http://studioous.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html?m=1

    Dari ga sama. Jemput singgah. ;-)

    ReplyDelete
  10. ayu datang dari giveway yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu.. nanti boleh follow... tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Ayu ..Lya dah Follow lama dah Ayu punya blog hehehe

      Delete
  11. Assalamualaikum/ Salam sejahtera!
    Salam Ukhwah kesayangan hamba!
    Blogwalking sedang dilancarkan~

    Make a visit to my blog :
    http://demahabbah.blogspot.com/

    Thanks for being an awesome friends of bloggers! ;)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen sama juga..goodluck ya.. insyaAllah..^^
    btw,comelnya akif
    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq nana ..Sudi singgah ..ok nnt terjah sana pulak ..

      Delete
  13. good luck dan selamat berGA.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Fiza ..Selamat Ber GA jugak ya ..

      Delete
  14. salam..

    datang blogwalking dari GA yang sama.
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/28/giveaway-rm300-blog-pancing-elih/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Syue ..
      Tq singgah & goodluck utk Syue juga

      Delete
  15. Datang dari segmen yang sama..done follow blog ini..jom singgah ke blog saya pula.. :)

    http://ga-contestdansegmen.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  16. Hi ... BW dari segmen yang sama ...
    Semoga berjaya ...

    http://jombercontest.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. datang melawat dr GA yg sama
    hye hai! :)

    ReplyDelete
  18. Hei ,Salam perkenalan . Saya datang singgah dan menjemput Jomlah Join ~~goodluckk .
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html(4june)
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/05/giveaway-3rd-anniversary-syahoney-kitty.html (1june)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ukhuwah fillah ..Tq sudi singgah ...
      tq jugak sudi jemput ..Ada masa Kak Lya join ya

      Delete
  19. blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/06/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html
    good luck and happy blogging ye!

    ReplyDelete
  20. datang dr segmen yg sama :)
    ALL THE BEST ! :)
    jemput join
    http://spongebobsayapunya.blogspot.com/2014/06/spongebobs-giveaway.html

    ReplyDelete
  21. Dari segmen yang sama,
    http://studioous.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  22. salam..ida singgah dr sgmen yg sama
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/05/giveaway-rm300-by-blog-pancing-elih.html

    ReplyDelete
  23. good luck .. blogwalking dari segmen yg sama .Jemput Baca yer..: Bantu saya realisasikan impian orang kurang upaya

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..