❤ Dia ..Yang Sudi Komen ❤

May 24, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Tengah Hari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Hai hai hai ...Lya nak kongsi sikit ni ..nak kongsi sikit jer tak banyak pon ...
Taraaa ..Blog Lya dah ada kotak top komen la ...
Lya letak WIDGET ni bukan suka2 tau ..

Lya letak sebab Lya nak menghargai insan2 yang selalu komen kat blog Lya nie ..
Bila tengok jer nama2 pengomen tegar ni semangat tu jadi lain macam jer ..
Makin rajin la pula nak update entri bila ada yang rajin komen ...


Kebanyakan blogger letak 10 TERATAS jer kan ..Tapi Lya ni raser cam tak leh la nak letak 10 jer jadi Lya letak 20 la ya ...Nampak ramai sikit kat situ ...Kalau Lya letak lebih dari 20 alamatnya berjela2 la panjangnyerrr .... 20 dah la hehehee ..

Taraaa ni la dia 20 blogger yang selalu tinggalkan komen kat blog Lya .. Bila diaorg rajin komen Lya akan balas semua komen2 yang ada ..pastu terjah balik blog diaorang nie ..Camtu la cara kita nak rapatkan ukhuwah ... Ada juga komen dari blogger2 yang lain cuma tak termasuk list jer ..Tapi Lya sangat2 menghargai semua komen dari sahabat ..Tanpa anda siapalah saya ..Tq semua ..

''Terima Kasih Daun Keladi Sudi Juga Datang Sini ..
Ada Pesan Dari Hati Jangan Lupa Singgah La Lagi ..

Apakata kita TERJAH blog diaorang nak ??? Ok Lya sediakan link untuk bagi kesenangan buat korang terjah satu2 ya .. Are U Readdyyyyy ....

1,2,3 JOMMMMM TERJAHHHHHHHHHHH 


1.AHMAD ZU MAL MD RAYI  - Dunia Zumal
2 MARIA FIRDZ  - Trulylove
3 .WAN MARUZEN WAN HUSSEINBlog Wan Maruzen
4 .SYIRA LOKMANSyira Lokman
5. MASZIE FATAHMaszie 
6. FARAH WAHEDA WAHIDBublynotes
7. HUSNA ZAHIDIHusnaZahidi
8. ZARA NURHAIDAHCerita Cinta Si Vanila & Coklat
9. ANIZZ ANISSAQaseh Ku 
10. PHA ISHikayat Budak Pening
11. NURFAEZAH ABDULLAHBelog Urang Brunei
12. NORHASNIZA KHALIDMamaniza.com
13. AZHAFIZAH MD NORSi Hati Merah Jambu
14. MSREDCHEESECAKEMsredcheesecake
15. SUKMA HARONCerita Maya Persada
16. TELINGABULATCerita Si Telinga Bulat 
17. PAKCIKLIE PCLNazlee.com
18. IKHWAN YUSOFFTinta Sebuah Kehidupan
19. BIN MUHAMMADRelakssMinda
20. HAFIZA AIZZAWAOurmemoria.blogspot


Artikel Menarik yang Lain

17 sang pencerita

  1. nape mama takde ni.. huwaaa... stress pc kena serangan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haikkksssss Mama tengok betul2 ...Tengok betul2 Mama ...No 12 tu Mama tu ..MamaTu ..Hehehe ada la kat situuuuuu ...........

      Delete
  2. Wahh meriah2.. Dah ade list pengomen tegar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah satu penghargaan untuk pengomen tegar ..
      Mama Mursyid jemput2 la komen ya ...
      Tq singgah sini

      Delete
  3. Wow.. Zaza pun kata nak letak widget komen tapi masih memilih lagi.. Hihihi..

    ReplyDelete
  4. Wahh..dapat pnghargaan. Congrats! Huhu.

    ReplyDelete
  5. adus tekanan. arghhh sampai seratus komen. jenuh la saya nak ligan ( bahasa utara maksud kejar)

    ReplyDelete
  6. wahhh..ingat anis xde tadi..hihi.. ade rupenye.. huhu.. thanx kak lya.. kak lya pon top comentator kat blog anis jugak.. :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. tq sudi komen kat blog kak lya ya ..

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.