❤ Bila Aku Jatuh Cinta ..Yeyyy ,, Aku Sudah Jatuh Cinta ❤

May 19, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

NAK JOIN KLIK BANNER NI ..OK ..

Tadi Lya terjah blog Mama Mursyid .. Jumpa entri tentang jatuh cinta ni ..Check punyer check rupa2nya ianya satu segmen yang dianjurkan oleh blogger Petak Bunga .. Segmen rupernyerr ...

Bila aku telah jatuh cinta ?? Huhuhu bab2 jatuh cinta ni bila org tanya BILA TUU ??? Haa sudahh mmg takleh nak jawap la bila START enjin jatuh cinta ni ... Bila bila bila bila .. tak tahu bila tapi yang pasti sebelum kawin ngan Mr Suhaimi mmg Lya TERJATUH cinta dulu la ngan dia ... Kalau tak jatuh cinta jatuh hati camno la denn kawen ngan dia ..hehehehee ..Sebab denn dah jatuhkan cinta denn kat dia la denn dapat kawen ngan dia hehehehe ... 


Bila Jatuh Cinta Tu ... 

Seyess tak ingat bila jatuh cinta mmg tak ingat sebab tak tulis dalam kalendar ..Tak penting sangat cam tarikh lahir mak kita ke,tarikh lahir ayah kita ke... tu penting ..Tapi bab2 jatuh cinta ni tak penting sangat la kot..Sebab tu la kita tak ingat dahh bila kita mula2 jatuh cinta tapi kita tahu la yg kita dah JATUH CINTA bila semua yang kita senaraikan kat bawah ni berlaku ... Ni senarai JATUH CINTA Lya bukan senarai jatuh cinta korang tau ..Hehehehee ...


Camner Tahu Jatuh Cinta .. 

❤ Satunyerr time duk ngadap buku jer tup2 muka dia jer muncul kat bab yang kita baca walaupon tengah baca buku ALAM & MANUSIA ..Asyik2 muka dia asyik2 muka dia takder muka orang lain dah muka dia jer kat situ ...Peliksss sungguh padahal duk baca buku tapi muka dia plak menempek kat situ ..

❤ Sedang duk dlm kelas pensyarah duk ngajar pot pet pot pet kat depan blh pulak duk khayal muka dia jer kat papan putih depan nun..Besor pulak tu ..Aiyaa sudah jatuh cinta la ni..Layan jer la ..kesian org yg duk pot pet pot pet kat depan tu hahahaha ..

❤ Nak makan kemain lagi oder makanan tapi takder selera nak makan .. sekejap2 minum air sekejap2 minum air walaupon tekak ni tak der la dahaga manapon..Tahap teruk la ni sebab takleh nak makan ..Kalau makan pon tak kenyang ..Masa ni la ramai yang tukang perabih makanan kita tu ..huhuhuhu ...

❤ Bila dia tak call tak sms raser cam serba tak kena ..tak tahu nak citer camner ..Bila dia call jer cakap panjang berjela2 mcm takder dah esok lusa sampai Mak pon naik pening kepala dah tgk anak dara dia sorg duk tegelak2 kat dlm bilik walhal jam dah 2 pagi ..''Ko tak der kerja ker Lya oii..duk bergayut kat phone tak panasss telinga kerr nak oii ...''

❤ Sehari tak jumpa cam pelik jer raser... tak leh nak kena jumpa jugak ..Apa ke jenis la aku ni kan ..ya la muda2 belia lg masa tu ..Orang mude la katakan ... Kena la jumpa selalu ..Dia pulak jenis susah nak jumpa org ..Time leh jumpa sesekali tu mak aiii hilang rindu kejap ..Jumpa pon kat umah ..depan2 ngan mak denn tu haaaa..nak cakap apa kalau dah mak denn kat depan tu huhuhuhu ...Duduk pon sopan jer ayu jer ...

❤ Sesekali kita jumpa jugak kat luar tapi tak selalu la ..Tup2 tup tap dah ajak kawen ..Yehaaaa ituler yg kita tunggu2 ..Jadi permaisuri hati dia ...Yeyy CINTA KU ke pelamin jua akhirnyerr ... Tq Mr Suhaimi jadikan kita isteri kamoooo ... 

❤  Sekarang ni pon kita masih dalam mood jatuh cinta lagi lagi lagi dan lagi ..Hari2 bercinta ...Alhamdulillah CINTA KITA subur mewangi ...Dapat ANUGERAH TERINDAH yang tiga orang nie ...Aina Adam Akif buah cinta kami dunia akhirat ... Tu jer la kisah cinta kita ..Kita tak leh tulis detail sgt sebab kalau kita tulis detail takder yg nak baca la panjang berjela2 ..Hehehehehe ..

Segmen ni akan tamat pada penghujung bulan May ...

Artikel Menarik yang Lain

16 Sahabat Setia

  1. selamat malam..syira singgah sini :)

    ReplyDelete
  2. wahhh...jatuh cinta ni- =D alhamdulillah,.akhirnya kamu telah dijodohkan -
    gud Luck bersegmen tu ^____^

    ReplyDelete
  3. waaah.. dat was so so soo sweet akk.. ^_^y keep it up.. hehe!!
    good luck untk segmen ni..

    ReplyDelete
  4. kita x tahu bila kita jatuh cinta..
    jika ku tahu..sudah ku tulis dalam kalendar juga..
    sedar2 aku dah jatuh cinta..haha..
    tq sudi share ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu PB ..Lya pon tak tahu la biler TERJATUH CINTA INI

      Delete
  5. jatuh cinta sebab sifat ambil berat seseorg tuh..
    kalau kak lya ambil berat sgt psal husna, kak lya pon husna bleh jatuh cinta taw..:p

    ReplyDelete
  6. hari2 jatuh cinta dengan husband sendiri...saya join juga..
    http://jnjikita.blogspot.com/2014/05/bagaimana-kamu-tahu-kamu-sudah-jatuh.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.