❤ Alhamdulillah ..Lya Menang Novel Anugerah Terindah ❤

May 11, 2014


Salam Ukhwah Fillah ..
Selamat Tengah Hari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Salam all friend ... nak citer sikit ni nak citer sikit nie ..Lya menang NOVEL... Hehehe dia punyer gempak cam menang motor hahahaha ..SAYA MENANG MOTOR ..Ingat tak iklan tu yg Pak Cik cina tu cakap sambil pegang kunci motor..hehehehe..Iklan Power Root kalau tak silap Lya ..

Cakap pasal menang Novel ni ..Lya join KUIZ SATU HARI 1 SOALAN kat Fanpage Hantu Novel Alam Maya  .. sejam yang lalu ..Dan yg bestnya lepas jer dapat jawapan TEPAT dan ikut semua syarat admin page terus bagitahu siapa yang menang .. Semalam Lya join jugak tapi KALAH member kamceng Lya yang MENANG...Tgk apa admin page cakap semalam .. Cam tahu2 jer arini Lya pula yg menang ..


Ok kat bawah ni soalan yang telah dikemukakan .. Alhamdulillah dapat jugak jawap walaupon terketar2 sebab admin nak siapa paling CEPAT bagi jawapan dan memenuhi syarat yang ditetapakan dialah PEMENANG..Tq admin Hantu Novel Alam maya Fanpage


Masa jawap tu confiusss kejap sebab banyak jugak nama kat novel tu ..mana satu la yang minat kat Ustaz Mukhriz tu huhuhuhu ... Dah la tu nak pulak tiga nama ..mak oiii jenuh jugak menggodek duk cari tiga nama tu ....Silap tulis pastu DELETE pon ader sebab terketar2...tu yg jadi makin confiuss tu huhuhu...


Ok nilah jawapan yg Lya bagi dan admin pon berkenan ngan jawapan tu ..TEPAT DAN CEPAT serta mengikut syarat ..Yeyyy Lya dapat novel ''ANUGERAH TERINDAH'' sekali ngan tandatangan penulisnya Maznie Darnisya Sophilea .. Alhamdulillah menang jugak akhirnyerrrr ..


Artikel Menarik yang Lain

12 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.