❤ 5 Review Blog Hebat Oleh Diari Jejaka Hangat ❤

May 17, 2014


Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah blog titer di REVIEW la ..Tq tq tq tq Mohamad Khairil (Angah) pemilik blog Diari Jejaka Hangat  yang telah memilih blog kita untuk di REVIEW ... Terpilih jugak akhirnya .. Haa saper kenal saper kenal .. Ni ler header tuan punya blog Diari jejaka Hangat tuuuu ..

JOM TERJAH BLOG DIARI JEJAKA HANGAT
Blog kita bukan blog hebat seperti tajuk review Angah tu ..Blog kita blog personal biasa2 jer ..Kita tak fokuskan pada sesuatu yang tertentu, kita blogging ni bab2 yang kita suka... bab2 yang kita rasa nak tulis kita tulis..Menulis pakai hati ..kalau rasa nak tulis kita tulis la kalau tak kita duk diam2 jer la ..Kita tak suka kacau orang dan kita harap jugak la orang tak kacau kita .. 

Aiksss kenapa lain macam jer Lya punya penulisan malam nie kuakuakua ..tetiber terikut2 lak cakap anak2 petang tadi hahahahaha..Kuakuakua ..Pelikksss jer cakap camni tapi 

Berbalik pada REVIEW ni ..Angah ada minta link blog kat dia punya fanpage Diari Jejaka Hangat jadi Lya ada tinggalkan link blog Lya kat fanpage Angah ..Tak sangka pulak terpilih untuk direview .. Bertuah la diri yang terpilih ..Bukan senang tu orang nak review kita punya blog .. Terima kasih sekali lagi untuk blogger Mohamad Khairil (Angah) ..Lya dah terbiasa panggil Angah jadi dalam entri ni panggil Angah jugak lerr. 

Saper2 yang nak Angah review blog dia boleh klik link fanpage Angah kat atas tu sebab Angah selalu buat segmen KLIK2 dan tingglkan link blog untuk direview ..Mana tahu anda jugak bertuah ..Insyaallah ..

Tgk sikit Angah kata apa tentang blog Lya ..Meh kita pakat2 baca ...Kembang kejap lubang idung nie ..raser cam banyak pulak angin leh masuk ikut lubang idung lepas baca entri dari Angah ... Tq tq tq ..Suka suka suka ..........

Print Screen Dari Blog Diari Jejaka Hangat 

Artikel Menarik yang Lain

14 sang pencerita

  1. wah2xx..tahniah akak..bertuah..

    ReplyDelete
  2. tahniah..
    menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  3. wah ! bestnya.. tahniah .. suke gak jenguk blog nehh.. tenang aja hijauu . hehe ~ :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah puan..semoga sukses selalu.

    ReplyDelete
  5. Best la bila blog kita direview yer Lya... Glamour gitu. Hehe. Selamat berhujung minggu :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka suka suka ..Hahaha takder la glemer mana Zumal hehehe

      Delete
  6. wahh...kena review dengan blog fofular...hehehe..congratulation kak..hehehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..