❤ Ira Brown..Kanak-Kanak Comel Seperti Anak Patung ❤

April 23, 2014

Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ..
Selamat Malam Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Ira Brown...Kanak-Kanak Comel Seperti Anak Patung


Pasti anda semua tidak percaya akan gambar ini kan ??? Apa taknya sekali pandang macam anak patung tetapi hakikatnya ini bukan anak patung tetapi beliau ialah Ira Brown model kanak2 yang terkenal di Amerika Syarikat... Lya mmg takleh tgk tang mata dia tu..huishhhh cantik betul la .. 

Ira Brown hanya baru berumur 2 tahun, tetapi dia sudah menjadi model yang terkenal di Amerika Syarikat. Ibu bapanya telah menandatangani kontrak dengan beberapa jenama terkenal di pakaian kanak-kanak.

Kanak-kanak itu adalah seperti “Cutie Doll” sebenar. Menurut ibu bapanya, dia suka bergambar untuk kamera dan menggemari lakonan serta pertunjukan fesyen kanak-kanak... Jom layan gambar2 menarik Ira Brown.









Sumber :- Google 

SaYaNg SeLaLu ,
Lya 

Artikel Menarik yang Lain

12 sang pencerita

  1. comelnyeee.. mcm anak patung betul... pipi dye solid.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuppp mcm anak patung betul hehehe ..

      Delete
  2. confius kejap.hihi..

    saya dtg dr segmen mialiana.. saya ada buat simple GA. jom join.. dpt hadiah tasbih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah ...
      Insyaallah ,nnt Lya join..

      Delete
  3. she is cute...tapi kesian kecik2 dah kene keje...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Camner la dia raser kan ???
      Huhuhuhu ..

      Delete
  4. hiashhh mata die biru cantik nyaaaaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la ..tang mata tu mmg takleh tahan ..

      Delete
  5. alahai, comey... tq singgah blog kak Alycia ;)

    ReplyDelete
  6. comel yang amat . hehe . mmg cam patung :)

    ReplyDelete
  7. comel sangat.. lagi suka kalau natural tanpa make up

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.