❤ Blogger Sporting 2014 Kat Blog PCL ❤

April 15, 2014


Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Selamat Tengahari Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Tadi Lya jengok Blog PCL.Lama jugak tak menjenguk sahabat.
Jenguk2 terjenguk2 nampak benda nie...
Senyum lebar sampai telinga PCL oiiii .
Suka suker suka suki sangattt..hahahahahaha siap gelak2 lagi ni cuma tak main guling2 jer ..


BLOG PCL

Mak aii blog kita di dudukkan kat ''BLOGGER SPORTING 2014''.Hehehee spoting moting lerr sangat ..

Tak sangka tak sangka blogger sporting gitu.hehehehe.Tq PCL.Baru jer tengok,nipon sebab menjenguk dan meneroka sekali,kalau tak tak perasan ni.

Raser dihargai ..

Eh eh eh,ada sesuatu la kat blog PCL.PCL join CABARAN SFD :40 Bloggers Tampil Mencuba ! Jom kasi satu LIKE untuk PCL kat SINI.Satu LIKE jer.Kalau ada byk acc FACEBOOK boleh bagi banyak LIKE boleh boleh boleh !!!!. Jom SUPPORT rakan blogger kita ...


SaYaNg SeLaLu ,
Lya

Artikel Menarik yang Lain

8 sang pencerita

  1. Replies
    1. Hehehe biasa jer ...saja jer buat entri ni hehehe...

      Delete
  2. wahhh! nk try ah cbrn slimfast tuh..
    tp takot xjd..haha :P

    ReplyDelete
  3. Serononya dapat duduk kat bloglist PCL...Tahniah.
    Saya pun dah like, semoga PCL berjaya!

    ReplyDelete
  4. tahniah.. terbukti sporting tuu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.