❤ SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER ❤

March 14, 2014


Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Ahlan Wasahlan ...

Alhamdulillah hari ni 14 Mac 2014 dapat jugak Lya menjoinkan diri dalam SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER. Segmen ni anjuran BLOGGER AYUINSYIRAH. Ada satu soalan yang Ayu tanya untuk blogger yg JOIN..

ANDA BERASAL DARI NEGERI MANA??
Ok ..Lya jawap kat sini ya Ayu ..Lya berasal dari NEGERI TERENGGANU 

Syarat2 nyer :
1. Sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. Tajuknyer SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER
3. Gam kuat2 gambar banner diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. Kemudian.... kawan2 jawab sikit soalan ni... ANDA BERASAL DARI NEGERI MANA? (ayu berasal dari negeri johor)
5. Kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
6. Siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

SEGMEN AKAN TAMAT PADA JUMAAT 21 /3/2014 jam 10.00 malam


Ok macam biasa kalau nak join KLIK BANNER kat atas .Selamat bersegmen sahabat2 Lya ..

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

31 sang pencerita

  1. Selamat bersegmen..

    link segmen yang sama : http://cheguzam.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  2. salam. jalan2 dari segmen yang sama * http://jmbelog.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html * DFU

    ReplyDelete
  3. Tq All ..Lya Dah Terjah Uolls Yer ..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dibawah ni ayu dh buat senarai nama peserta... ada masa nanti boleh la blogwalking ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/senarai-peserta-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  5. salam pekenalan... saya dah blogwalking dari segment yang sama.
    jom join saya pulak http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2014/03/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segment yang sama... All the best!

    ReplyDelete
  7. follow ya . =)
    http://missprankish.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. salam singgah sini dan follow ;)

    dari segmen yg sama

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan. Singgah sini, nak follow tapi my blog tak boleh follow blog lain. Datang dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    Good luck.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ..Sama La Lya Pon Takleh Nak FOLLOW jugak nie huhuhuhu...

      Delete
  10. Singgah sini dari segmen yang sama..

    http://csmaryam.blogspot.com/2014/03/ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. singgah dan follow kamu.

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  12. Salam Singgah segmen sama. Selamat Bersegmen (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. Salam. Fatin singgah dri segmen yg sama . Selamat bersegmen . =D

    http://fatinalyazahidi.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
    p/s: slm knl, done follow. hrp dpt follow kembali yer..

    ReplyDelete
  15. blogger penang datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  16. Blogger selangor datang sini :D
    Hihihihi. Salam ukhwah.

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/cerpen-islam-ituagamaku.html Komen ^^

    ReplyDelete
  17. singgah sini dan follow

    selamat berkenlaan ;)

    ReplyDelete
  18. http://notashalimar.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    follower #414 datg jejalan....ni teganu kat mana.....kita org besut...huhu
    tapi duk perak skg...

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..