❤ Alhamdulillah Kami Akan Pergi BERCUTI ... ❤

March 26, 2014


Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Alhamdulillah doa anak2 untuk pergi BERCUTI dimakbulkan Allah ....
Alhamdulillah dapat jugak bawak anakbercuti di musim cuti sekolah kali nie.Syukur padaMu ya Allah.
Terima kasih abang ...


Petang nanti Lya & keluarga akan bertolak ke Kuala Lumpur ... Bercuti kat KL la pulak ..Ingat nak balik kampung jer tp kat kampung ramai pulak adik beradik mak ayah dan sedara mara pergi bercuti ..Jadi kita pon ambik alternatif jugak la bercuti di BANDAR heheehehehe ...

Sebenarnyerr tak tahu lg nak pegi maner ... Tak plan pon .. Tapi anak2 minta nak g KL...Jadi Umi & abah ikut jer la ...  ke KL la untuk kali nie..

Bila dah pergi BERCUTI ni blog tak dapat la nak HAPDETTTT huhuhuhuhu..Rindu la kat blog nnt..Tp takper dah schedule post sepanjang pergi bercuti nanti ...Alhamdulillah moga dipermudahkan ...

Yeyyyyy ..Kami akan BERCUTI .Doakan Lya dan keluarga selamat pergi dan selamat balik ya ,sahabat...

Petang nanti dah nak bertolak dahhhh.Nak siapkan pakaian anak2 jer sikit lg pastu kemas2 apa yg patut.

SaYaNg SeLaLu ,
Lya 

Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

  1. wahwahhh.. happy holiday.. take care tau ! =D

    ReplyDelete
  2. selamat datang ke KL and happy holiday!!!

    ReplyDelete
  3. have a great holiday kak lya.. :) nt update pasal cuti2 ye.. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bercuti....
    Pergi ke KL tu dah ada tempat nak tinggal tak?
    Kalau tak, cuba try stay di Alhana Inn.
    www.alhanainn.com

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..