❤ Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih ❤

February 24, 2014

Assalamualaikum...
Ahlan Wasahlan...
Salam Ukhwah Fillah ...

Alhamdulillah hari ni tanggal 24 Februari 2014 dapat jugak Lya menjoinkan diri untuk sama2 memeriahkan Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih.

Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih


Ini adalah segmen percubaan pertama dari blogger Mawar Putih. Sila luangkan masa anda untuk berkongsi segmen menarik ini.hehe.Kenapa menarik? Sebab ini segmen 2in1.

Selain daripada tambah follower atau bahasa manis...kenalan, Mawar Putih juga akan sediakan satu ruangan khusus untuk BLOGLIST SEPANJANG TAHUN 2014. Cepat...jangan lepaskan peluang keemasan untuk Mawar Putih blogwalking ke blog anda setiap masa.

Haruslah ada syarat-syarat kan..Segmen ini terbuka kepada semua yang bergelar blogger, bukan anonymous atau pinjam blog kawan.Kena ada blog sendiri. Sama ada blog anda dah mencecah ranking tertinggi sehingga la baru bertatih,baru 1 follower juga boleh join segmen ni. Bermula hari ahad, 23/02/2014 sehingga 26/02/2014. Segmen tutup secara rasmi pada jam 10 malam.

SYARAT MUDAH DAN SIMPLE. TIDAK MENGAMBIL MASA LAMA..

1. Follow blog Mawar Putih.
2. Like Official Page FB Mawar Putih sebelah kanan tu..
3. Buat Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih
4.Copy coding yang disediakan ke dalam ruangan HTML dan siap untuk publish..
5. Tinggalkan URL entri ke dalam ruangan komen entri ini

 CIRI-CIRI BLOGLIST DICARI & ADAT BERSEGMEN:

1. Jujur follow blog ini. Follower akan diupdate untuk memudahkan semua peserta saling berkenalan. Jangan risau, i oll follow balik semua follower. Kalau dah follow tu, tetap follow juga sampai bila-bila.hehe
2. Siapa like official page akan diberi lebih penilaian untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist. Kacang je tu kan..
3. Seorang blogger yang rajin update blog. Bukan bermaksud sehari 5 entri tapi at least ada update dalam masa seminggu. Tak seronok la kan follow blog yang 2 bulan sekali baru nak update.
4. Sanggup jadi sahabat blogger Mawar Putih dan rajin blogwalking ke sini. Jika rasa-rasa tidak sanggup, secara automatik penyertaan anda sebagai bloglist akan terbatal dan digantikan dengan blogger lain. Setahun tu...lama kan.
Keputusan bloglist akan dibuat dalam masa seminggu selepas tarikh tutup segmen. Kesudian anda melawat ke Mawar Putih amat dihargai..=)

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

15 Sahabat Setia

  1. terima kasih sudi join dan support, semak juga senarai peserta di http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  2. salam ukhwah.. anis dr segmen yg same.. :)
    http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen...salam ukhwah.

    http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  4. salam..
    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    selamat bersegmen ye..

    http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  5. zara dtg singgah nak dr segmen yg sma.. nak blogwalking pagii kat sni smbil follow.. 277.. hoho

    ReplyDelete
  6. gud luck akak.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah... dtg drpd segmen yg sama...Im one of your blog's follower now,,, have a good day :D

    http://thinkingofthestar.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal... saya singgah dari segmen yang sama.. :)

    ReplyDelete
  9. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Singgah
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen. :B Salam ukhwah. Saya datang dari segmen yang sama ^^


    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    Jom comment cerpen saya :)

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/cerpen-suka-atau-cinta.html

    ReplyDelete
  11. @ctfand Salam ukhwah fillah ..
    Tq singgah sini

    ReplyDelete
  12. salam...maaf sangat sbb ayu lambat blogwalking.. ayu busy sikit..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen juga...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.