❤ Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com ❤

February 12, 2014

Assalamualaikum...
Ahlan Wasahlan...
Salam Ukhwah Fillah ...

Alhamdulillah hari ni tanggal 12 Februari 2014 dapat jugak Lya menjoinkan diri untuk sama2 memeriahkan Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

Apa tunggu lagi ..Jangan tunggu lama2 cepat Join Segmen ni sebelum tamat .
12 jam jer jadi kena la cepat2 sikit takut terlepas.
Nak JOIN klik Banner kat bawah ya !!!


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

31 sang pencerita

  1. Datang follow dari segmen yang sama. Salam perkenalan.

    Good Luck yer Lya (^^,)

    ReplyDelete
  2. Good Luck! bw dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...

    datang daripada segmn yang sama.. dan mselim3 dag follow blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. salam.. dari segmen yg sama.. done follow blog anda.. salam ukhwah..salam perkenalan..
    http://thescreammer.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. anis dtg sr segmen yg same.. salam ukhwah fillah.. :)dh follow sis balek.. :)

    ReplyDelete
  6. blogwalking dari segmen yang sama :) salam ukhwah.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. datang balas kunjungan http://zaralisha.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  9. Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

    ReplyDelete
  10. re-visited back from Sleek & Pump

    all the best to you too! =D

    ReplyDelete
  11. singgah balas kunjungan.
    Gud luck =)



    ReplyDelete
  12. Salam dtg berkunjung di sini dari blog http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. slm,,,dr segmen yg sma jg...done follow back sini.slmt b'knln ya :)

    ReplyDelete
  14. kenit singgah membalas kunjungan. All the best ye Akif :)

    ReplyDelete
  15. Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  16. datang singgah dari segmen yang sama....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    Yang baik hati - Shasha Lopez

    ReplyDelete
  18. salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. Eraz datang dari Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com..

    http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.