❤ Nak Menang Hadiah RM4,500 Tak ????? ❤

February 14, 2014

Assalamualaikum ...
Ahlan Wasahlan ..
Salam Ukhwah Fillah ...


Lya ada sesuatu nak kongsi bersama sahabat semua...

Wahh tajuk ...mak aii gempaqqq sungguh ..hehehe,tgk tajuk betul2 pastu baca entri betul2 ..Bukan Lya yang nak bagi hadiah nie tau tapi Fair & Lovely Malaysia. Kalau rasa diri ada bakat nak buat lirik jom la join ..takder bakat pon leh join jugak reka jer la macam mana pon mana tahu rezeki MENANG walaupon tak berbakat.



Suka lagu Aku Cinta Padamu?? Ni lagu dia,dengar betul2 versi lelaki jer ni.Nanti akan dibuat versi duet.Sebab nak buat versi duet la Fair & Lovely Malaysia buat contest nie.Sahabat nak cuba bakat menulis lirik tak?? Manalah tahu, Lokman Aslam mungkin akan menyanyikannya!!! Tuah ayam nampak di kaki tuah kita mencipta lirik..Bukan cipta saja2 jer tau ada hadiah...Hadiah berjumlah sehingga RM4,500 bakal dimenangi,Apa lagi jom la cuba nasib .. Tak cuba tak tahu lagipon bukan kena tulis lirik untuk keseluruhan lagu,hanya serangkap jer..



Tukar sebahagian lirik lagu Aku Cinta Padamu di SINI untuk dinyanyikan duet oleh Lokman Aslam dan menangi hadiah sehingga RM4,500 !!!



Lebih banyak penyertaan, lebih tinggi peluang lirik anda terpilih untuk dinyanyikan dan dirakamkan oleh Lokman Aslam bersama penyanyi wanita misteri tersebut..Jadi tunggu apa lagi reka la sebanyak manapon tanpa had ..Lagi byk lagi BAGUS,mana tahu TERPILIH .. Maklumat lanjut terus jer ke page Fair & Lovely Malaysia

Waaa kita jemput2 orang join kita pon tak reti sebenarnyerrr camno nak tulis lirik huhuhuhuhu ...Camner tu ???

PENAMBAHAN SIKITTT :- 
Panduan Penyertaan .... Nak lebih jelas terus klik kat page Fair & Lovely Malaysia .




SaYaNg SeLaLu ,

Lya

Artikel Menarik yang Lain

10 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.