❤ Ke Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan ❤

February 07, 2014


Assalamualaikum ...
Salam Ukhuwah Fillah ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ..

Semalam Lya dah bawak anak2 g HOSPITAL KEMAMAN 
untuk check ENT diaorg ...
Untuk ambik tarikh pembedahan jugak ...
Tapi Dr kat Hospital Besar Kemaman minta bawak ke KUANTAN ..
Hospital Tengku Ampuan Afzan Kuantan...
Katanya Dr kat Kemaman takder untuk ENT ..

Ala camtu plak ..masa dpt surat dari POLIKLINIK IBNU SINA KEMAMAN
Katanya Kat kemaman cukup lengkap !!!! BACKUP PON OK ..
Tup2 takder plak ..adusss pening pning ...

Ok la tak nak panjang cter arini bwak Akif & Insyirah 
Jumpa pakar ENT kat Kuantan ...
Ingatkan boleh la dpt tarikh untuk pembedahan ..
Tapi hampa ...Kena dtg lg 23/3/2014 jam 8:30 am...
Aduhaiii byk tul epoiiiiimenttttttttt huhuhuhuhuhu...

HTAA besar sesgttt ... kena lak jln kaki nak cari satu2 bangunan ..
Tambah ngan demam lagi mmg lenguh tahap tak larat ..
Tapi sbb anak2 gagahkan jugak la ...
Walaupon penat ....

Inilah kali PERTAMA jejak kaki kat HTAA Kuantan ... Selama ni tak penah2 pon dtg sini ...
FESS TIME ni ..

Apa lg ambik la sekeping gamborrr
Sebenarnyerr nak ambik sekali ngan Akif tp MOOD dia ke laut sbb PENAT !!Ambik gambar nie jer la ...

Sekeping sudahh la untuk simpanan dah jejakkan kaki ke HTAA ...

Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. salam mase nk prgi hos.kuantan pihak hos.kemaman ade tk bg surat utk buke operate

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takder ..Saya guna surat drp pihak klinik Ibnu Sina Kemaman jer

      Delete
    2. sori lah tnye kos pembedahan brape n ank puan skit ape

      Delete
    3. kos pembedahan brape n ank puan skit ape

      Delete
    4. Kos pembedahan saya tak tahu sebab belum buat pembedahan lagi ..
      Anak2 saya TONSIL kat tekak diaorg membesar dan menyebabkan anak2 saya selalu demam ...Baru2 ni pergi lagi sekali untuk temujanji dan dr dah bagi tarikh untuk check darah dan check tahap kesihatan ,..Kalau takder aral melintang bulan 7 nanti dua2 akan menjalani pembedahan buang tonsil

      Delete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.