❤ Jahit Logo Kadet Remaja Sekolah ''KRS'' ❤

February 10, 2014

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Pagi Sahabat..
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ..

Hai sahabat2 semua . Selamat pagi .. Semoga pagi yang indah ini menjanjikan seribu satu keceriaan buat sahabat2 ... Ok ,Lya nak cter sikit tentang jahit logo ..


Semalam Insyirah minta jahitkan logo KRS untuk baju seragam  ... Adoiii masa beli aritu tak sempat nak tgk camner nak letak logo2 tu semua ..kat belah kanan ke kat belah kiri ..Karang kalau main bantai letak jer SALAH plak . Sebab dah nak pakai esok Lya pon godek2 MR GOOGLE .Cari KRS punya seragam ..Tak berapa byk gambar tapi bolehlah .... Cari punya cari akhirnyerrr dapat jugak siapkan jahitan logo KRS ni ..


Akhirnyerrr ........SIAP jugak . Boleh la dari tak boleh langsung ...
Ni first time jahit logo untuk seragam PERSATUAN ..
Ni tahun PERTAMA Insyirah masuk persatuan jadi Umi pon tak berapa nak PRO sangat bab2 logo ni.
Masuk tahun 4 dah BERPESATUAN ..

Sebenarnyerr Lya dan hubby nak dia masuk PENGAKAP
tapi kata Insyirah cikgu yang pilih jadi dia TERIMA SEADANYA walau sikit terkilan sbb tak dpt
tukar huhuhuhu ..

Ok itu jer untuk pagi nie . Jumpa lagi lain cerita ..
Jalani hari indah ini dengan penuh kesyukuran !!!

Artikel Menarik yang Lain

3 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..