❤ Dia Tipu Kita Laaaaa ❤

February 05, 2014

Assalamualaikum ...
Salam Ukhwah Fillah ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ..
Moga Bermanfaat ..Insyaallah ...

Nak tanya sikit boleh tak ????
Pernah tak menang GA melalui BLOG tp hadiah tak dpt2 ...
Hadiah bukan dr blog tersebut tapi sponsor yg bagi ...
Jadi kena deal ngan sponsor la ..
Menang sejak bulan 11/2013 sampai arini HADIAH berupa SHAWL jer ..
Masih belum dapat2 jugak huhuhuhu ...

Nak sedappp kata la kita PM dia dia ada kuar SEEN kat kita punya inbox
Maknanya dia tgk la kan PM kita tu ..
Tapi blh jer dia buat derrkkk apa jenis org la tuu ???

Pastu lama2 kita PM lg Dia SEEN lagi ..
Kita Pm lg TANYA dia ..
Aduhai sekarang dah masuk bulan 2 dah dia buat derkk jerr ..
Bukan hadap sgt hadiah dia tu SHAWL jer pon !!!!
Tapi JANJI tu tlg la tunaikan wahai SPONSOR ...
Ader jugak manusia lagu nie ...
PELIK TUL LA NGAN MANUSIA CAMNIE ...
Kalau ader masalah bgtau la kita faham ..
Ni SENYAP tak kata per2 ...
FB UPDATE hari2 aduhaiii manusia .. PELIK TUL LA KO NIE ..
Ni nama dia Kalau kat blog menang tu tulis nama FATIN AFIQAH
Tapi buka FB nama CIKA DIOR... Mmg DIOR la sgt ...
Harap muker jer CANTIKkk ...
Tgk PIC kat Fb la org sebenar ntah lerrr ...
Apapon tq la sbb tak bg HADIAH tu ...tak hadap pon ..
Tapi kalau manusia ni jenis TERASA ..mohon TERASA la ya ...

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. Ehemmm , Siapalah tuu .. tettt .....
    Takpe sis, biar Allah jer balas kat dia akibat menipu :3

    ReplyDelete
  2. syira pun masih ada sponsor yg buat bodoh..syoknya penganjur pun sama ..sabooo je laaa :)

    ReplyDelete
  3. ade jugak sponsor yang mcm ni yer ..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.