❤ COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG ❤

February 20, 2014

Assalamualaikum...
Ahlan Wasahlan...
Salam Ukhwah Fillah ...

Alhamdulillah hari ni dah masuk hari ke 20 untuk bulan Februari. Syukur alhamdulillah masih lagi di beri ruang juga peluang untuk terus bernafas di muka bumi Allah SWT ini.Ok hari ni 20 Februari 2014 Lya join segmen COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG.Segmen ni berlangsung dari 18.2.2014 hingga 20.2.2014 jam 10.00malam.Waaa dah nak TAMAT malam ni la.cepat2 join ya sahabat.

Sebab nak JOIN terliur sangat ngan Coklat Daim tu hehehe..Tahun ni belum berkesempatan lg nak makan Coklat Daim.Kalau la dapat best gak nie ...Insyaallah kalau ada rezeki menang COKLAT DAIM ni... Aaaminn aaaminn aaminn ..



SYARAT-SYARAT

Follow Blog TengkuButang (tak nak follow pun xpe.. huwaaa..)
Copy BANNER diatas dan tempekkan di entri sahabat (WAJIB!)
Buat entri bertajuk-->COKOLAT COKOLI SEGMEN BY TENGKUBUTANG (WAJIB!)
(pastikan Banner di link kan ke entri segmen ini yea)
Tinggalkan link penyertaan sahabat kat entri tersebut ...

LIKE Fanpage  Embun Beauty House (WAJIB!)
LIKE dan komen Rangup! pada gambar ini-->KLIK (WAJIB!)
(bilangan peserta yang buat entri dan kiraan berapa orang LIKE Fanpage dan komen akan dikira yea.. so.. jangan terlepas syarat lak yea.. heee.. )

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

3 sang pencerita

  1. Assalamualaikum dan salam singgah sini Sis dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    ReplyDelete
  2. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Segmen Coklat TengkuButang

    Jom Singgah Sini : Cinta Itu Indah

    Goodluck! =)

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.