❤ SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid ❤

January 09, 2014

 Assalamualaikum ...
Ahlan Wasahlan ....
Salam Ukhwah Fillah ...

Alhamdulillah hari  kesembilan kalendar 2014 
                                          09/01/2014 Lya  join SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
Segmen ni anjuran blogger  Syakirah Rashid 


❤  Syarat yang Kiera tetapkan memang cukup2 senang .. 

♫♪ Kena la ada BLOG lau takder camner la nak join kan ??
            ♫♪ Semua peringkat umur tak kira tua muda semua boleh JOIN
♫♪ Boleh Follow BLOG /FB Kiera Rashid .. Takder paksaan 
kalau tak nak pon tak perr...

❤  Step By Step 
♫♪ Buat entri simple berkaitan
                                    ♫♪ Tulis tajuk 'SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid'                                   
♫♪ Tempek BANNER yang di atas dalam entri korang
                     ♫♪ Akhirnya, hantar link entri segmen tu kat ruang komen di ruang 
yang telah ditetapkan  sahaja
♫♪ SIAP ! !!!

Ok untuk  semua rakan2 blogger yang JOIN ..
❤  GOOD LUCK & ALL THE BEST ❤


Tagging My Best Friend 

SaYaNg SeLalu ,
Lya 

Artikel Menarik yang Lain

5 sang pencerita

  1. Assalamualaikum , Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

    psst : kiera follow sini ^_^ . salam ukhwah . .

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.