❤ Macam-Macam Watak Pengguna Facebook ❤

January 11, 2014

Assalamualaikum...
Salam Ukhwah Fillah ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat2 Semua ...
Moga Bermanfaat ..Insyaallah ...


Jom baca entri Lya tentang Watak Pengguna Facebook ..

1. MODEL : Tukar gambar setiap hari ..Perasan model la plak hari2 duk tukar gambar ..tak marah nak tukar..tukar la tapi tukar la gambar yang sopan sikit jgn la makin lama gambar yang digunakan untuk pic profile makin teruk..Banyak pulak dosa nak kena tanggung nanti ...

2. PENJENAYAH : Tukar nama setiap hari... 

Pelik tul nama selalu bertukar ..macam2 nama ada sekejap nama bunga,sekejap nama gadget,
tengok jap lagi dah tukar nama kerabat di raja plak dahhh..apa ntah yang di cari ..Lya pon PELIK 
ngan manusia camnie...

3. OVER ACTING @ PERASAN BAGUS : Namanya menggunakan simbol2 sehingga menyusahkan kwn2 nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat) ..Jangan perasan sangat la ...

4. WARTAWAN  : Suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting !!!! Macam2 pesanan ader kat wall dia ..
Dari pagi hingga la masuk pagi esok ader jer pesanannya ...

5.
PENGGANAS : Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : sila sebarkan pesanan ini jika
tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc) Yang ni paling di takuti htr link pelik2 buat orang rasa cam ngeri jer kan ??

6.
BINTANG FILEM : Suka update status setiap 5 minit ..perasan sangat diri tu popular ...

7.
BINGUNG : Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status ....

8.
PERASAN HEBAT : Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mall )
kemudian (shopping jap di mall) kemudian ( karaoke di uni Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy ...Pelik betul diaorang kan ???

9.
BUDAK HINGUSAN : Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?) Pelik pelik ..buang tebiat sungguh ...

10.
SHOWOFF : Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile. MOTIFFFFFF ? 

Manusia ni pelik2 sungguh peel dia kan ??? Huhuhuhu .........

Terasa tak ???

Heheheehe Lya saja jer ni takder kena mengena ngan sahabat2 blogger ya ...
Sekadar omongan Lya jer ...Tapi ader la sikit2 tempias tu hahahhaa...

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤ 

Artikel Menarik yang Lain

0 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..