❤ Jom Naikkan Trafik Blog 2014! ❤

January 09, 2014

  Assalamualaikum ...
Ahlan Wasahlan ....
Salam Ukhwah Fillah ...

Alhamdulillah hari  kesembilan kalendar 2014 
                                          09/01/2014  Lya  join segmen : Jom Naikkan Trafik Blog 2014!
Segmen ni anjuran blogger  adzairdawati makdara

❤ Jom Naikkan Trafik Blog 2014! ❤

Segmen ni bermula hari ni dan akan TAMAT hari ni jugak TEPAT 
jam 7 petang ... Jadi apa TUNGGU lagi start engine cepat2 mai ramai2 kita join segmen nie...Jom naikkan trafik blog kiterrr.. Jom jom jom ....Nak join klik jer banner kat atas ya ...

Ok untuk segmen ni Mak Dara minta tuliskan sikit tentang blog kita ...
Ok la Lya tulis sikit ...hehehee...Blog ini sebenarnya Lya dedikasikan khas untuk anak bongsu Lya MUHAMMAD AKIF IMTIYAZ ...Bukan untuk Akif saja untuk anak sulung dan anak kedua Lya jugak NUR AINA INSYIRAH & MUHAMMAD ADAM IMAN ..Segalanya tentang anak2 Lya ..

Aktiviti,perjalanan,pelajaran,tumbesaran dan segalanya adalah  tentang anak2 la semuanya ..campur sikit2 tips berguna yang Lya rasa boleh untuk di kongsikan Lya akan kongsi...Sebab UTAMA Lya mmg suka menulis ..Jadi bila dah ada BLOG nie menulis la kerjanya ... Ni blog ke~2 Lya ...Yang PERTAMA dah tak UPDATE sebab Blog tu Lya rasa dah BERDEBU dan dah TERMINATE pon..sebab tu la Lya buat blog Akif Imtiyaz nie...Ok tu jer la serba sikit tentang BLOG Lya nie... 

Tak nak panjang citer dahh..Cukup sampai di sini saja ..Hehehehehe..
Jom la join reramai biar  tambah MERIAH ...
Mesti mak dara suka tengok ramai betul yang join ...

Tagging My Lovely Friend,

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

61 Sahabat Setia

  1. yeah salam kenal n gud luck ; www.nazlee.com

    ReplyDelete
  2. Salam kenal jugak ..
    Tq sudi singgah ...
    Ok nanti BW

    ReplyDelete
  3. slmat kenal. Thanks singgah page supiktelap (,")

    ReplyDelete
  4. eeeee..comelnyaaa, ade lesung pipit mcm auntie laaaa....tp auntie ade sebelah jeee :(

    tengkiu dear for following me...jap nak follow balik naaa...rerajin laa mai menyinggah umah akak nnt nooo...

    ReplyDelete
  5. comei2 anak lya, http://asmarpunyablog.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html follow balik sni..

    ReplyDelete
  6. salam kenal, terima kasih, follow saya, saya dah follow balik

    ReplyDelete
  7. @Asmar Arafad
    Tq so much..
    Anak2 anugerah Allah Yang tak ternilai buat Lya & suami ...

    ReplyDelete
  8. Wah... blog untuk anak-anak... mseti best dapat mak macam ni..hihi..
    Abak Lorong Cinta balas knjungan dan follow sini..dari sgmen yg sama..

    ReplyDelete
  9. SEMPAT BW separuh lebih ...
    BELUM SIAP SEPENUHNYA ..
    Mlm2 sikit Lya QW lagi ...

    ReplyDelete
  10. @Abak's Role
    Tq So Much Sudi Berkunjung ...
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  11. salam kenal..salam ukhwah, datang bertandang dari segmen yang sama...follow sini ye...

    ReplyDelete
  12. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. Singgah sini ye dari segmen mak dara juga :)

    ReplyDelete
  14. mama singgah dan follow, dari segmen mak dara juga, jom singgah

    www.mamaniza.com

    ReplyDelete
  15. Hye lia.... Dtg dr segmen yg sama.... Thanks singgah blog sy... Da follow jugak....

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum..Singgah dari segmen Mak Dara.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    Moga berjaya dalam misi ini.

    ReplyDelete
  18. kunjungan balas sambil follow dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  19. Followers ke 200.. hehehe... salam kenal dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  20. Hi,

    Salam kenal. Saya Liz Rohaizat. Datang dari segmen Mak Dara. Jemputlah ke blog saya. Kalau follow lagi bagus :)

    http://www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  21. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  22. Balas kunjungan. Comel anak² akak. Terima kasih berkunjung ke blog saya. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  23. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  24. salam... mia datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  25. Dtg dari segmen MD. Sambil naikkan trafik blog. Dah lama follow sini ☺

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  26. singgah dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html tq

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  28. BW .. thanks jln2 blog kita

    ReplyDelete
  29. @Ahmad Zaki
    \Tq sudu=i balas kunjungan ..Tq jugak memuji ..hehehe alhamdulillah anak2 anugerah tak ternilai untuk akak dan suami ..amin aminn aminn

    ReplyDelete
  30. @Cik Puan Rara
    Alhamdulillah moga ikatan ukhwah terjalin penuh makna ...amin amin amin

    ReplyDelete
  31. @Tetamu Istimewa
    Waalaikummussalam ..//Oknanti singgah blog awak ya

    ReplyDelete
  32. @Azhafizah Md Nor
    Tq sudi singgah ..Ok dah balas kunjungan dan FOLLOW jugak ..

    ReplyDelete
  33. TQ SEMUA SUDI BERKUNJUNG KE SINI ..
    ALHAMDULILLAH SEMOGA UKHWAH YANG TERJALIN BERKEKALAN HENDAKNYA ...

    ReplyDelete
  34. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete

  35. datang singgah dari segmen yang sama.
    selamat berblogwalking ye.

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  36. dari segmen yg sama
    http://maszie.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    Done follow...:)

    ReplyDelete
  37. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  38. YB datang dari segmen yang sama. Baru berkesempatan singgah dan tinggal jejak.

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  39. cheqna berkunjung balas ke sini yer =)

    ReplyDelete
  40. Saya lebih memilih untuk menggunakan beberapa fitur dari blog anda yang dipasang pada di blog saya apakah Anda tidak keberatan. Tentu saja aku akan memberikan link di blog web Anda. Terima kasih telah berbagi.
    cara menghilangkan kurap
    obat herbal korengan

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.