❤ Beg Dia Saja ... 2 ... ❤

January 05, 2014

Pagi nanti dah START nak g sekolah ....
Semua dah masukkan kat beg ...
Walaupon masa daftar Cikgu cakap tak yah bawak apa2 
sebab cikgu dah sediakan ....cuma bawak beg jer ...
Akif cakap tak nak la umi nak bawak jugak buku ngan barang2 Akif...
Ikut jer la dah dia nak bawak ...

Beg saja dua Angry bag dan satu crocodile bag ....
Semua sekali tiga ... Dua jer yg sempat ambik gambar ...
Satu lagi masih simpan kat almari ...
Tak tau la bila masa nak pakai ....

SaYaNg SeLaLu ,
Lya ❤

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.