Suker Pakai Baju Yang Sama ... ♥ ♥

December 02, 2013

Hai ...hai ..hai...

Ok kali ni Lya ada satu pertanyaan untuk kawan2 semua...
Anak2 anda suka tak ''PAKAI BAJU YANG SAMA''
Orang kata baju FEBERET la katakan...
Anak Lya sukerr bebenor ngan satu baju ni..
Pendek kata kalau nak g jalan2 mmg suka
sangat pakai baju nie....
Bukan tak nak bagi baju lain tp baju ni jugak dia akan ambik..
Kalau tak bg mengamuk ...


Baju Kesukaan AKIF yang Warna PINK Nie !!!!  ♥

Nak g mana2 mesti nak baju pink ni jer
Tak nak dah yang lain,,
Sebab suka bebenor ngan baju ni...
Tak tau la apa spesel sangat kat baju ni
Kalau nak g mana2 mesti suruh iron baju ni...

Kalau tak ambik gambar takper la tapi
time nak bergambar nampak sangat baju sama..
Kadang2 g jejalan Lya bawak la baju spare..
Time nak bergambar nak tukar la baju lain...
Tapi dia memang tak nak...
Katanya baju ni BEST ada AURA..
Ahahahaha Ntah la apa kena la AKIF ni...

Anda ada pengalaman cam Lya tak ???
Meh kongsi ...tahap mana teruknyerrr...
Sebab Lya rasa AKIF ni mmg tahap gaban
dah teruknyerr kemaruk ngan baju ni huhuuuuu..
Layan sebahagian gambar2 AKIF ngan baju nie....
Ahahahahahahaha..........

~ Lya ♥

























Artikel Menarik yang Lain

0 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..