❤ Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com ❤

December 19, 2013

Asalamualaikum...
Ahlan Wasahlan...
Salam Ukhwah Fillah ...

Tanggal 19/12/2013 ... Arini Ler Tu Hehehehee...
Lya Join ❤ Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com ❤
Segmen Ni Anjuran Blogger  Tersohor ... Mia Liana  ❤

Anda Nak Join ....
Boleh Jer ,,,KLIK Jer Banner Kat Bawah Ni 
Jangan Lupa Ikut Semua Syarat2 Yang DiTetapkan ...

Ok ..Good Luck Untuk Lya & Anda Semua...


Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

  Jom Join Segmen Ni Wahai Sahabatku ..
TAGGING :-
 ❤  Alyssa Ezzura  ❤
 ❤ Siti Afipah Harun  ❤

SaYaNg SeLaLu ,

Artikel Menarik yang Lain

26 Sahabat Setia

  1. asalammualaikum...dtg dari segmen yg sama.. done follow u back.. terima kasih, datang ler ke blog sy lagi ye..


    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

    ReplyDelete
  3. semoga berjya...dari segmen yg sama...

    done follow..

    kalau boleh tahu... cm ne nak cri button dashboard tuh ek..cantik laa

    ReplyDelete
  4. @ana likes
    Tq ..Huhuhu lupa la ambik kat mana ..dah tak ingat tp kalau nak tg lain2 blh tgk kat sini lg comel
    http://aniannie1.blogspot.com/2013/06/button-follow-and-dashboard-comel.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen yang sama
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. Singgah dari sengmen yg sama. Salam perkenalan.

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. all the best!
    dari segmen yang sama:D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama dan follow :)

    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen Mialiana
    http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    good luck ye!

    ReplyDelete
  11. nuna balas kunjungan dan follow back.. btw good luck tau.. :)
    http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. salam singgah sambil follow #95

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. Membalas kunjungan :)

    Follow sini #96

    http://havinue.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html


    Jom tengok giveaway yang sedang berlangsung :)

    http://havinue.blogspot.com/2013/12/giveaway-yang-sedang-berlangsung.html

    ReplyDelete
  14. salam kenal..selamat bersegment :)

    ReplyDelete
  15. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum... balas kunjungan dari segmen yang sama... good luck yer...

    http://nur-afiz.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  17. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    ReplyDelete
  18. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. salam...terjah sini ^_^
    semoga berjaya dlm berblog :)
    hehe..syira ada buat
    PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
    HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
    http://syiralokman.blogspot.com/

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.