❤ Kelengkapan Sekolah Insyirah & Iman ❤

December 29, 2013

Salam Ukhuwah Fillah ...
Selamat Petang Sahabat ...
Sedikit Perkongsian Untuk Sahabat Semua ...

Yeyyy persiapan untuk masuk skolah 2014 dah tersedia ...Semalam dah siapkan semua yang patut ..Harap2 takder la yg keciciran lagi ...Semalam dah daftar untuk sesi 2014 kat Sekolah Kebangsaan Seri Geliga

- Yuran untuk Kakak Insyirah RM 40.20 
- Yuran untuk Abang Iman RM 180.10 
- Yuran Akif = ????? Tak tahu lagi sebab tarikh daftar di POSTPONE ke 1 Januari 2014
Atas sebab2 sekolah kena renovate ''banjir baru2 ni banyak jugak yang kena baiki ''
Jadi untuk Akif belum DAFTAR lagi TUNGGU 1 Januari 2014.

Bukan semua kelengkapan sekolah yang Lya beli baru hanya beg, baju sekolah, kasut,stokin, kotak pensil jer untuk Insyirah.Lain2 dah ada yang sedia ada masih boleh pakai lagi ...Untuk beg sekolah Insyirah & Iman .. abah diaorang belikan beg ADIDAS ..

Apasal ADIDAS ??? Hehehehe satunya sebab abah dia MINAT ADIDAS la ..Satu lagi sebab tahan lama .. beg Insyirah setahun pakai tak koyakpon berbanding beg2 lain ... tgk warna pink kat bawah elok lg sampai arini ...Elok2 pon nak jugak beg baru huaaaaa dua bijik kena beli..

Tapi kaler pink idaman dia takder ambik jer kaler PEACH cantik jugak katanyerrr .. padahal dalam hati dia PINK PINK PINK jer ...satu untuk Insyirah satu tuk Iman ...Ingatkan dah tak nak sebab dah ader yg lama tapi nak jugak ...Abah cam biasa la takleh tgk anak pompuan dia merengek ..beli jugak satu lagi ..

Alah Membeli Menang Memakai ❤
Kelengkapan Sekolah Insyirah 
Pengawas .. Semuanya HITAM 


Kelengkapan Iman majoriti semua baru sebab masuk Tahun 1...
Pendek kata semua baru la....

Pakaian Sekolah 4 Pasang ❤
Beg Sekolah ,Kotak Pensil & ... Dompet Pon Nak Baru 
Kasut Sekolah, Stokin & Kapur Kasut ❤
Kelengkapan Sekolah Iman ❤
Ok la cukup sampai sini jer dulu ...Rasa2 nak rehat dah.. Penat sudahhh...

Artikel Menarik yang Lain

4 Sahabat Setia

  1. DAFTAR DI WHOHAA! DAN DAPATKAN GADGET IMPIAN. HANYA KUMPUL POINTS DAN TAK BERBAYAR ;)

    http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/12/siapa-belum-join-whohaa.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. fuyoooo,,,semua lengkap da,,selamat bersekolah adik adikku....terase nak skolah smula,hihihi

    ReplyDelete
  4. Harga bag tu brapa ?

    ReplyDelete

Assalamualaikum. Salam Ukhuwah Fillah.
Terima Kasih Sudi Singgah. Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen.