❤ '' Ephyra Idaman Saya '' ❤

November 07, 2013

Asalamualaikum...
Ahlan Wasahlan...
Salam Ukhwah Fillah ...

Giveaway Datang Lagi..... Jom Join Sama2 ....
Giveaway ni berlangsung dari 7 November hingga la 24 November 2013
Masih sempat lagi nak join tau..Jom join... 


❤ ❤ KLIK BANNER UNTUK JOIN !!! ❤ ❤

EPHYRA ????? 

Apa kebenda la ephyra ni kan...ramai benar sekarang ni orang duk bergossip pasal ephyra ni ..Lya pon tak kurang jugak duk tertanya2 apala ephyra ni...pernah la dengar tapi dengar gitu2 jer la sebab kita tak guna lagi produk ni tu yang jadi tak berapa minat nak ambik pot tu ..hehehehe..Tapi sekarang rasa cam NAK CUBA la produk ni sebab dengar2 citer ramai yang BERJAYA merealisasikan impian kecantikan mereka dengan produk ni..

Ok citer sikit APA KEBENDA EPHYRA NI ????

Ephyra adalah minuman antioksida berasaskan kolagen dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada Kologen ikan laut dalam,Buah acai,Gam akasia,L-glutathione,Asthaxanthin,Serbuk tomato,Acerolla ceri,Marigold bunga ekstrak dan juga Superberry..Haa tu la bahan2 yang terkandung dalam produk EPHYRA ni.. Untuk tahu lebih detail  tentang kandungan EPHYRA boleh terjah website  OceanLife2u.com ...

Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
  •     ❤  Umur 25 dan ke atas
  •     ❤ Kulit Kering & kedut
  •     ❤ Kulit kusam & kendur
  •     ❤ Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
  •     ❤ Proses Pemulihan lambat
  •     ❤ Mudah Rasa Penat
  •     ❤ Sakit-sakit badan / sendi
  •     ❤ Metabolisma rendah  


Apakah kelebihan menggunakan EPHYRA?
  •     ❤ Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri        
  •     ❤ Membantu memulihkan wajah yang bermasalah 
  •     ❤ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus 
  •     ❤ Menjadikankan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar 
  •     ❤  Melancarkan sistem pencernaan dalam badan
  •     ❤  Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
  •     ❤  Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan 
  •     ❤  Mengawal berat badan dan meningkatkan kadar metabolisma 
  •     ❤  Melegakan kesakitan sendi dan arthritis

OK Nak Kongsi Jugak Testimoni Pengguna Ephyra Yang BERJAYA ...


Ni Testimonial Dari Si Cantik Manis MEMEY SUHAIZA .. ❤

Memang CANTIK !!!!!! ...Lya Pon Dah Tak Sabar  Nak Cuba EPHYRA ..... ❤
Wah patutla Puan Memey Suhaiza semakin cantik berseri sekarang.Rupa2nya rahsia beliau mengamalkan EPHYRA.Lya pon nak cuba la sebab suka tengok Puan Memey ni semakin berseri laa...

Follow Memey kat sini http://instagram.com/memeysuhaiza
Boleh godek2 lagi gambar2 Memey bersama produk EPHYRA ni kat instagram beliau
Nak bgtau jugak ni hehehe..suami Puan Memey pon guna produk ni tau..
Ala saper lagi kalau bukan abang Norman Hakim tu..
Sesuai sangat suami isteri ni kan... Cantikk ...Terbaik
Ok bye bye Puan Memey...

Jangan tak percaya ..EPHYRA bukan untuk wanita jer tau tapi untuk lelaki jugak.Haaa kita tengok testimonial ni pula ..Jeng jeng jeng ..Haa ni dia testimonial dari Mr. Eyriqazz ala blogger terkenal tu ..Ya ..beliau pon guna produk ni tau...

Di cedok dari Mr Eyriqazz punya blog...  ❤

Kita usha apa kata beliau tentang produk EPHYRA ni...

 Semakin bertenaga. Kurang penat dan waktu pagi pun mampu bertahan tanpa breakfast hanya dengan minum ephyra ini.
 Lebih mudah untuk buang air besar. Rasa lebih lawas.
❤ Rasanya yang kena dengan selera. Rasa lebih kurang rasa air oren. Just nice. Tidak pahit, tidak masam. Sedap juga.
 Muka kurang berpeluh semasa tidur. Sebelum ini, muka asyik berminyak . Kesan jerawat yang lama rasanya.

Boleh TERJAH beliau kat sini untuk maklumat lanjut ya ...  http://www.eyriqazz.com/2013/09/apa-itu-ephyra.html

Ramai jugak la yang cakap bila dah guna EPHYRA ni

❤  Kulit Kusam = SOLVED
❤  Jerawat Muka,Jerawat Belakang Badan = SOLVED 
❤  Rambut Gugur = SOLVED 
❤  Blackhead = SOLVED 

Ephyra Collagen TERBUKTI BERKESAN  !!!! ....
Pasal tu la Lya pon nak mencuba ..nak nak nak sangat cuba produk nie...

EPHYRA ~ Bukan sahaja untuk kecantikan kulit, malah untuk rambut dan kuku yg lebih sihat..
Tak percaya boleh tengok sendiri testimonial kat bawah ni ...

 
Testimonial Dari Azie & Murni Pengguna EPHYRA 

Haaa untuk lebih lanjut tentang testimonial ni boleh rujuk ke http://farasiephyra.blogspot.com/2013/04/kebaikan-ephyra.html

Ok la tu serba sikit tentang EPHYRA ni..nak tahu byk2 tentang produk ni boleh jer godek2 kat MR GOOGLE ya...banyak membaca luas pengetahuan...Ok lupa la pulak...Lya nak sangat guna produk ni sebab nak cuba sesuatu yang baru .. ala nak buat pembaharuan untuk diri la katakan...Mana tau lepas ni boleh jadi serasi ngan EPHYRA... Harap2 EPHYRA dapat merealisasikan IMPIAN Lya ...

EPHYRA IDAMANKU selalu...  
Cantik Di Mata Dekat Di Hati ..
Moga EPHYRA Merealisasikan Hasrat Hatiku  ❤ ❤

Dengan EPHYRA Wajah Lebih Berseri
Keyakinan Tiada Tandingan ❤ ❤

” Contest ini dianjurkan oleh  Eyriqazz.com dan ditaja oleh  OceanLife2u.com ”

~ Lya 

Artikel Menarik yang Lain

6 sang pencerita

  1. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dan dapatkan FREE Body Shop shower cream / body butter!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  2. Tahniah, anda antara 20 terawal join contest ini dan memenangi pek percubaan (10 sachets) ephyra..

    E-mailkan ur name, blog url, phone number, dan alamat ke eyriqazz@gmail.com untuk diposkan hadiah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq so much Mr Eyriqazz ... Ok Lya email jap nanti ya ..
      Tq tq tq ...........

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
  3. Good luck untuk contest ini ye :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..