Lya Berbicara ❤ ❤ ❤

October 13, 2013

Coretan Dari Dalam Hati.....

Dalam hati la sangattt... Ok sekarang ni kepala BLURR jer tak tau
nak buat entry hapa2 daaaa....Timbul kat kepala nak tulis jer apa yang Lya
rasa...Ikut rasa la katakan...bermula dengan ntah hapa2 tu la Lya create satu BLOG ..

Ni la blog tu...blog ni sebenarnya di dedikasikan untuk anak Lya yg bongsu Akif Imtiyaz
sebab dia suka sangat bergambar dan ambik gambar,..Jadi Lya buat blog ni khas
untuk letak gambar2 Akif ,Kakak Insyirah & Abang Iman...Tapi masalah ketara hanya Akif
jer yang suka bab2 bergambar..Kakak Insyirah ngan Abang Iman tak berapa nak suka klik2 gamboorrr..Jadi byk gamboorr Akif jer la...Kecuali gambar bedayy masing2 byk la gambar
tuan punya BEDAYYY....

Dalam blog ni Lya byk buat kata2 untuk semangat dan kata2 nasihat...Suker sangat bila baca
kata2 nasihat kat blog orang...Tapi Lya buat lain sikit sebab lepas buat entry kata2 tu
Lya letak pic anak2 ..Heheheheheehe lain dr yg lain la sikit ....tak byk pon lainnya
cuma letak gambar anak2 jer kat entry kata2 semangat dan nasihat ....

Nak citer panjang tangan ni lenguh sudaaa..byk kerja hari ni....Penat campur Letih
tahap gaban sudahhhhh....Tapi still nak cter jugak ...tapi sebab penat sgt Lya sambung lain
kali la berceloteh.....Huarrggghhhh ngantuk sudahhh... Anak2 dan En suami dah lama di buai mimpi...Umi pon nak tumpang dua kaki la g TIDO..Jom TIDOOOO...

~ Lya ❤

My Lovely BUAH HATI    ❤

Artikel Menarik yang Lain

0 sang pencerita

Assalamualaikum ...Salam Ukhuwah Fillah ..
Terima Kasih Sudi Singgah ..Ada Masa Jangan Lupa Tinggalkan Komen ..